Verhuis

Nou, de aandachtige (en hopelijk ook minder aandachtige) lezertjes zullen wel gemerkt hebben dat ik mijn blog verhuisd heb. Door het oude adres in te tikken, word je automatisch doorverwezen naar deze pagina. Een leuk trucje waarvoor ik informaticagod T. wens te bedanken *smijt confetti (oftede perforatorafval)*.

De belangrijkste reden voor die verhuis is dat blogspot.com te beperkt was en niet altijd deed waarom ik vroeg. Dat verklaart bijvoorbeeld waarom er in sommige posts verschillende lettertypes door mekaar gebruikt werden. Dat zorgde dus in mijn perfectionistische geestje voor kortsluitingen waardoor ik al meermaals mijn beeldscherm met een baksteen wilde bewerken.

Voor zij die mijn thesisvorderingen wat (willen) volgen: Eergisteren zat ik nog “maar” aan een magere 56 pagina’s terwijl al mijn kennissen daar al ruimschoots over zaten, waardoor ik toch begon te twijfelen aan mezelf. Gisteren legde ik echter de laatste hand aan het hoofdstuk neurolinguïstiek en bladerde daarna nog wat door het vademecum – of het door de school uitgegeven documentje ‘Hoe schrijft men een thesis?’. Mijn lodderige oog viel als door toeval op ‘regelafstand 1,5’. Na snel wat nagekeken te hebben, bleek dat mijn regelafstand nog altijd op de normale en oh zo doordeweekse 1 stond. Na aanpassing zit ik dus aan een lekker geruststellende 85 pagina’s. Feest u mee? *zet hoedje op*

Liefs

°

Advertenties

1 Response to “Verhuis”


  1. 1 MJ 15/08/2008 om 08:28

    de verhuis is blijkbaar goed verlopen…

    Groetjes
    MJ met feestneus en slingers!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: